Sådan vælger du den rigtige Home Equity Loan

Overvej cash-out mulighed, når de overvejer et hjem Ansvarlig lånekapital eller kontanter ud hjem Ansvarlig lånekapital. Den primære omkostning ved et andet lån er den samme som den indledende renteperiode. Det er normalt seks måneder eller et år. Cash-out hjem lånekapital giver dig mulighed for at få dit lån provenu i en engangsbetaling ved lukning. En anden mægler vil håndtere din ansøgning om kontanter ud hjem ansvarlig lånekapital, end du gjorde for din indledende-sats ansøgning. Den anden pant mægler kan bede om mere dokumentation, som du har fastsat for din indledende satser ansøgning. De vil sandsynligvis også anmode om et hjem egenkapital rapport for et par procent mere. Du bør ikke vælge en anden sats realkreditlån bare for sine lave renter. I stedet kigge rundt for at finde en bedre sigt andet realkreditlån.

Cash-out hjem egenkapital realkreditlån kan være den bedste løsning. Men vær forsigtig. Der er potentielle faldgruber. Hvis du undlader at foretage dine betalinger til tiden, vil dit hjem blive placeret i afskærmning. Dit hjem vil også være genstand for afskærmning, hvis dine betalinger ikke holdes op. Det bedste ved et hjem-ansvarlig lånekapital er sandsynligheden for, at låntagningen vil genoptage inden for de næste par måneder. Du vil opsamle mere negativ egenkapital med hver betaling, og din låneperiode vil blive forlænget. Husk, at du stadig vil modtage positive kontanter fra dit lån, men du vil også være påløber en negativ lånesaldo. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at opnå en anden ansvarlig lånekapital så mange gange som du tror.

Vi mener alle, at den bedste aftale for et hjem lånekapital er den, der tilbyder de laveste satser og den længste tilbagebetalingsperiode. Du er måske ikke klar over, at satserne udsættes for udsving og ændringer hver eneste dag. Priserne bestemmes af to komponenter. Prime raten (prime rate) og det justerbare realkreditlån (ARM) er hovedkomponenterne.

Mange af os har fået at vide, at den primære sats er steget. Dette er den fremtidige markedsrente og har en tendens til ikke at falde til under den nuværende diskonteringssats. Satser kan svinge ved hjælp af den primære rente på et månedligt grundlag, så du bør ikke forvente at se en lavere sats på 0,75% på dit hjem ansvarlig lånekapital.

Hvilken er den bedste metode til at vælge et lån? Må ikke bare se på den månedlige betaling beløb for et lån til hjemmet egenkapital. Også overveje renten. Du bør også overveje sanktioner og gebyrer. Sammenlign renten med den samlede rente, som du vil betale i løbet af lånets levetid. Sørg for at læse alle papirer igennem. Du kan også medbringe en lommeregner til at beregne dine månedlige betalinger.

Home lånekapital eller kreditlinjer er tilgængelige. Et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje kan bruges til at opnå et kreditmaksimum. Dette er nyttigt, hvis du har brug for at tilbagebetale kreditkort eller anden gæld i løbet af låneperioden. Dette kan hjælpe dig med at rydde op i din kredithistorik.

Leave a comment