Sådan ser højde smuk – Nogle vigtige retningslinjer

Et af de største problemer, som kvinder står over for, er, at de enten er for høje eller for korte. det betyder i bund og grund, at kvinden har for meget vægt på anklerne og ikke nok på skuldrene.

Selv den mest velmenende person kan fremstå som lidt ude af proportioner med meget lidt tanke i, hvad de bærer, hvis de ikke er meget opmærksomme på, hvordan de ser ud i det tøj, de køber.

Et par ting, du kan gøre for at se højere ud, end du faktisk er:

1. Vær meget opmærksom på de lodrette linjer på tøjet. Meget lodrette linjer får dig til at se højere ud. Du kan se meget tydeligt forskellen, hvis du bærer tøj med lodrette linjer fra dit hoved til dine ankler.

2. Tilføjelse af et par lodrette linjer, men ikke for mange vil gøre din krop synes længere. Alt over knæene, der har mere end to eller tre vandrette linjer på dem, får dig til at se kortere ud, end du virkelig er.

3. Iført bælter vil flytte opmærksomheden væk fra din talje og gøre dig til at se højere.

4. Fremstå højere ved at bære mørkere farver og skjorter med lodrette striber.

5. Undgå at bære vandrette linjer overalt over knæene.

6. Undgå at bære sko med tykke såler, dette vil få dig til at se kortere ud og vil forringe din højde

7. Iført to tonefarver, især tweed og greens, får du dig til at se højere ud

8. Høje mennesker kan trække ud iført stiletter, da det vil gøre dig til at se højere ved at forlænge dine ben, hvis du er Thailand eller bære støvler, er det bedst at bære flade støvler, da de vil synes at gøre dine ben ser kortere

9. Din højde er vigtigere end din kropsform. Må ikke bekymre dig om din højde, hvis du føler dig usikker, der vil Langt gøre dig til at se endnu kortere, så koncentrere sig om at få det rigtige tøj og tilbehør til din figur. Ved at bære korrekt designet tøj, du falsk, at du er højere. For at få højde vil opmærksomheden være på dine skuldre.

10. Din højde bestemmer ikke din sociale status, det er ikke det værktøj, som du vil måle din sociale status, men din egen selvtillid, som du kan opnå.

Uanset din højde, er der masser af tøj til rådighed online, der vil gøre dig til at se højere og føle sig mere sikker. Du skal blot undersøge og finde de detailhandlere, der passer dig. Hvis du er meget høj og lider af problemet med højden, kan du gå direkte til en designer af tøj til høje mænd eller reklamebureauer, der har højere versioner af det tøj, de sælger.

Grunden til, at højden er så vigtig, er ikke kun fordi det er bevist, at du kan se højere ud ved hjælp af det rigtige tøj, men også fordi det rigtige tøj kan få dig til at se stilfuld, selvsikker og mere sexet ud. Hvis du kun kan lære at gå på den rigtige måde, er det allerede meget udstillet ved at stå for højt og se akavet ud.

For at skabe denne illusion af højde, skal du overveje din hals, dit bryst, dine ben, din torso samt dit ansigt. Overvej at bære lodrette linjer for at forlænge kroppen, hvilket vil få det til at se ud som om det er meget, meget længere. Hvis du overvejer din højde, mens dressing, kan du skabe en illusion af højde, at du faktisk er et hoved højere, end du virkelig er. Dit syn er således gjort meget mere behageligt, samtidig med at skabe en illusion af højde, som vil give dig, at ønskelig tiltalende statur.

På denne måde kan du blive behandlet som en højere, slankere og mere ønskelig kvinde.

Lodrette linjer anses altid for at være et effektivt værktøj i designet af flot tøj. De kan være meget slankende og velskabt og kan skabe en meget indbydende følelse. På denne måde kan lodrette striber få dig til at føle dig meget velkommen i rummet. Sagen er, at du også kan få overtaget, når det kommer til dressing!

Leave a comment