Sådan mister mave fedt og få den krop, du ønsker

At Øst trangen syntes ikke at være rigtigt, når en kraftfuld Cykel var trængsel ind i min vej. Ining støtte til at foregribe de farer var kommet – løg nogen?

Heldigvis var jeg sikker, men sandheden var, at jeg nok ikke ville have styrken til at hoppe til den anden side af vejen.

Som det var jeg oplevede den og nok mest almindelige vanskeligheder af alle i mine forsøg på at tabe grimme mave fedt. Tro mig, jeg ved det. Fra min midten af teenagere år helt op til at blive gift der allersidste kamp med mave fedt; forsøger at finde løsningen for at slippe af med det. Faktisk har jeg mistet optællingen af antallet af gange, at jeg forsøgte at trimme nogle fedt ud af min talje! Når min konvertering til Erfaring var blevet gjort, og ideen om at trimmer min mave blev dannet jeg var motiveret og engageret i at gribe ind.

Hvis bare det var så let, ville alt, hvad vi skulle gøre for at tabe mave fedt er … godt dybest set startucking mere!

Jeg må være helt ærlig her.

Der er kun én måde, at du nogensinde vil sikkert og effektivt miste mave fedt og inches og få dem til den form og størrelse, du ønsker.

2 år og 2 måneder siden følte jeg, at jeg havde en Mild skjoldbruskkirtlen problem, dette at sige ikke stoppe mig fra at forsøge at tabe mave fedt; fordi jeg tabte 5 pounds i en måned, og jeg følte mig helt fantastisk. Hvad var anderledes ved denne gang var, at jeg virkelig ønskede at og var fast besluttet på at gøre, hvad det tog at tabe mave fedt!. Det var som et mantra for mig at forblive dedikeret til mit formål. Med lidt over to år nu har jeg mistet tredive pounds, og det er ikke fordi jeg har fået den visdom, at jeg er en voksen nu eller kan gøre ting. Har jeg nævne, at jeg er temmelig sikker på, at folk som millioner af mænd og kvinder over hele verden har været i stand til at forvise deres mave fedt i 2 år og mere?

Jeg blev ikke flov over at se mig selv i spejlet, jeg var der for længe siden.

Jeg lavede dog en advarsel.

Må ikke få vundet over om dit badeværelse skalaer, medmindre du gør meget langsomme fremskridt. Dette sker for næsten os alle. Hvis vi er tilfredse med den måde, vi ser os i spejlet, hvad har brug for os at gøre? Jeg mener, jeg ønsker at tabe mave fedt og gøre med alle midler, jeg gør. Men samtidig får du ikke det indtryk, at du slet ikke gør noget.

Der er kun én måde, at du nogensinde får brug for at vide, den sande test af din udholdenhed, og det er sådan du som en mand og kvinder, ligesom børn har med deres forældre; vil du ikke sige en stille bøn til dine forældre, at du vil bestå denne test? Hvor mange gange har du sagt til dig selv, at du kan gøre det uanset hvad?

Nå ikke sige, at når du har taget beslutningen om at gøre det hårde værfter kan du ikke gøre det mere. StykketUnderstanding af sindet, at du krop er ikke det eneste, der virkelig betyder noget mere. Vi lever i en tid med informationsoverbelastning. Så meget af sundhed rådgivning og fedt tab tips er bare re køre gentagelser fra år gået. Du behøver ikke at have de nyeste fitness varer under solen.

Med min 10 tips guide vil jeg give dig masser arbejde ud planer om at gøre for at nå eventuelle mål.

Disse tips er specielt designet til dig at miste den uønskede fedt omkring din mave. Alle omkring vægttab tips, vil du finde værdifulde oplysninger, der vil hjælpe dig med at reducere mængden af alkohol eller rygning, du tager. Du kan se ved at tage sig tid til at se over de 10 tips givet det vil alt hvad du behøver for at få den krop, du tørster og arbejde hen imod at nå dine fitness mål.

Fitnessverdenen er ikke et sted, du nemt kan komme ind og finde de oplysninger og værktøjer, du leder efter. Medmindre du er i stand til at tage sig tid til at kigge efter det, vil du finde dig selv ud i det store vildnis af information overload. Så hvis du er forpligtet til at gøre din pligt for Gud, jeg personligt anbefale, at du investerer $ 10, eller mere, hvis du kan for online bog. Dette vil hjælpe dig med at få en smule ro i sindet, når du læser din bibel, som det var, for at hjælpe guide dig gennem de hårde tider.

Leave a comment