Sådan ansøger du om personlige lån

Brug internettet til at søge efter personlige lån. Mange websteder findes online, og du kan undersøge hvert af deres tilbud og sammenligne omkostninger og fordele. De fleste steder vil give dig mulighed for at ansøge om så mange personlige lån eller kreditkort, som webstedet har til rådighed på én gang.

Ansøg om de enkelte virksomheder, hvor du har etableret kredit. Risici for at have etableret kredit omfatter ikke at blive godkendt til kreditkort eller lån, og har din kreditmaksimum reduceret, selvom du ikke har nogen saldo på det kreditkort, du ansøger om.

For at øge dine chancer for at blive godkendt til et lån eller kreditkort, betale dine regninger hurtigt og afbetale lån eller gæld, herunder, når det er muligt, betalinger, du har foretaget i ekstra betalinger over det skyldige minimum. Men, dårlig kredit enkeltpersoner kan finde en usikret MasterCard eller Visa-kort til rådighed med en høj ÅOP.

Når du vurderer omkostningerne ved kreditvilkår, gebyrer og renter, skal du vurdere din evne til at betale gælden. Når du evaluerer kreditlinjer, skal du vurdere det kreditbeløb, der er tilgængeligt for dig, og overveje kreditlinjens årlige procentsats.

Ved vurderingen af risikoen for kredit, så spørg kreditkortselskabet, hvis de vil fortsætte med at fjerne dit navn fra kontoen, hvis youInternet Instant Credit: (dette står for at gøre et kreditkort køb online ved at få adgang til dit kreditkort konto via Unionen Online Visa eller MasterCard konto, der kan tilgås via Visa og MasterCard hjemmeside).

Hvis du har egenkapital i et hjem eller anden fast ejendom, kan du remortgage i en konsolidering lån og tage lån imod det. I dette tilfælde kan du overføre al eksisterende gæld til et lån, der ikke kun kunne have en lavere månedlig betaling, men også kunne opkræve en lavere rente.

En anden metode til at konsolidere din gæld ses i det følgende citat. Den person, der søger citatet hedder “John Smith”. Denne person har $ 800 på grund af tre kreditkort. Hans månedlige betalinger er i øjeblikket som følger:

Kort $ hakke og ændre $ 400 per måned

Kort $ 160 per måned

Kort $tlemore med stigende renter

I dette scenario, “John” kunne droppes ud af sin kreditlinje og begynde at betale tilbage $ 400 på ét kort, derfor fjerne tre kreditkort fra ligningen. Dette ville efterlade ham med kun ét kreditkort gæld, som nu ville have en sænket rente på kun 10% om året. Det er så meget lettere at spore på et kort, snarere end at forsøge at holde styr på tre kreditkort med varierende renter Hver måned, ville John betale $ 160 mod hans kombinerede kreditkort gæld, en månedlig besparelse på $ 90.

Ved at følge disse seks tips til unge voksne, der forbereder sig på at blive ansvarlige for sig selv, ville der være en vis lettelse med hensyn til deres kreditværdighed. Det centrale er at lære at styre kreditkort, afbetale gæld, shop VitalINST Solo, medmindre det er en ingen årlig gebyr kort, og at lære af fejl. Det vigtigste at huske er at foretage hver betaling så hurtigt som muligt.

Leave a comment