Konsolidering af gælden – Fordele og ulemper

Fast rente Den anden fordel er en fast rente, som er nemmest at budgettere for. Da renten er fast, det giver dig mulighed for at forudsige, hvor meget du vil ende med at betale i renter i forhold til dit oprindelige lån. For eksempel, hvis din rente blev sat til 10%, ville du betale $ 10 per måned for lånets levetid. Hvis du havde en fast sats, ville du ikke skulle individuelt acceptere en ny betalingsordning, hver gang du modtog din regning. Det skyldes, at din rente forbliver den samme i løbet af lånets levetid.

Ulemper ved at søge konsolidering af gælden Der er tre ulemper ved konsolidering af gælden, at folk normalt er uvidende om.

o Faldende rente Mens din rente kan være lavere, når du starter ud, er der ikke meget garanti. Hvad der virker som en god rente i begyndelsen af dit nye lån kan ende med at blive højere ved udgangen af perioden, simpelthen fordi ÅOP er blevet øget af konsolidering udbyderen.

o ivot punkt potentielt værdiableNew kreditkort indehavere har tendens til at få desperate og impuls shopping. De vil hoppe på den første lave rente, der kommer sammen og kan blive fristet til at annullere deres eksisterende kort. Det er her problemet opstår, fordi i en kort tid alle dine penge er koncentreret om ét kort. Når kortet er lukket, kan beløbet på dine andre lån blive påvirket. Dit potentiale for at påtage sig mere gæld stiger betydeligt, fordi nu din månedlige afdrag betalinger er betydeligt mere.

o Mindre kontrol af gæld ændre Mens du kan spare penge med konsolidering af gælden, når lånene er betalt ud, vil du være helt unbowed. Men uanset hvad, er du nu nødt til at disciplinere dig selv for ikke at lade dig komme i gæld igen.

Leave a comment