Halloween kostumer fra Asien

Halloween kostumer er kostumer båret på Halloween eller før. Halloween falder den 31. oktober hvert eneste år. En version af Halloween tradition blev engang afholdt i Irland, hvor børn tilbød deres offer for at bringe lykke. Dette ville normalt betyde, at deres familier ikke ville spise kød på dagen fx juletrøjer. En skotsk legende fortæller os, at unge mænd plejede at klæde sig ud i får kostumer til at jage ned heksen af højlandet med høtyve. Det var en harmløs praksis.

Halloween kostumer er så meget sjovere i dag. Mange børnekostumer, der skildrer skræmmende figurer som Cleopatra og Walking Dead’s Infected Man, Cleopatra og Jack O’Lantern (fra filmen A Nightmare On Elm Street), er ekstremt populære. Mange forældre tager deres børn trick-or behandling i skræmmende kostumer, som Halloween bliver mere og mere populær hos børn over hele verden. Nogle børn er heldige nok til at få slik fra deres forældre. Børn elsker trick-or behandling og få slik fra fremmede.

Voksne også nyde Halloween ved at klæde sig ud i mere omfattende kostumer. Dette omfatter den traditionelle irske gambler’s outfit eller en joker iført en sort dragt. Voksne kan trick-or behandle i skræmmende kostumer såsom spøgelser eller monstre. Men disse skræmmende halloween kostume voksen omfatter ikke klovne og jokere. I stedet er de stilfulde og omfatter varulve, vampyr outfits, bat vinger, og andre skræmmende stilarter.

Det er nemt at finde de bedste Halloween kostumer. Internettet har gjort det lettere at finde de bedste Halloween kostumer. Der er nu online butikker, der sælger dem. Disse butikker har alt hvad du måske har brug for at nyde Halloween med dine kære.

Mange hjemmesider tilbyder denne type kostume til kvinder på udkig efter orientalsk handel pige kostumer. Oriental Trading Kostumer &hijo Dekorationer specialiserer sig på salg af udsøgte orientalsk-inspirerede kostumer med autentisk asiatisk flair. Disse kostumer er inspireret af den japanske legende “The Ghost in the Mirror”, som foregår i middelalderens Japan. Baseret på historien om en ung pige, der bliver besat af spejlet for at se sin døde bror, The Ghost in the Mirror. Hun begynder at dræbe sine søstre og venner, da hun bliver mere besat af spejlet.

Andre asiatiske Halloween kostumer omfatter kinesiske stjernetegn Kostumer (også kendt som filippinske kostumer), indonesiske kostumer, og mongolske kostumer. Disse kostumer er inspireret af sande historier fra nomadiske stammer i Mongoliet og Kina, der tror på ånden eller dyret, de repræsenterer. Der er mange asiatiske kostumer, som du kan vælge imellem, herunder thai, indianere, malaysiere, vietnamesiske, indonesiske og vietnamesiske kostumer. Du kan finde den perfekte Halloween kostume til dig i Asien ved at tjekke disse kostumer.