Din kredit score – en FICO Score i 5 nemme trin

Kredit score kan optjenes på en række forskellige måder. De fleste kredit score er baseret på en model kaldet FICO Score, som blev udviklet af Fair Isaac Corporation. Du kan få en FICO Score for at bestemme dine chancer for at få et lån forlænget fra kreditorer. Vær især forsigtig, da lave kreditresultater ofte fører til høje renter, kreditkontrol og benægtelser.

Kredit score er mellem 300 og 850. 850 betyder, at det er meget godt, mens 300 indikerer en dårlig kredit score. Før du forlænger lån, vil kreditorerne se på din kredit score. Den højeste score er 760 til 850. Men dem med højere score tendens til at være mere tilbøjelige end andre til at misligholde lån. Hvis du har en 725 kredit score eller bedre, vil du være berettiget til meget attraktive renter.

Midten af marts er, når stimulus-pakke i USA begynder at tage indflydelse. Arbejdsgiverne vil være mindre tilbøjelige til at skære deres job, fordi de nu har ret til en seks-ugers betaling tilbage. Men det gør det sværere at få et realkreditlån, du er kvalificeret til.

En score på 620 kan kvalificere dig til et hjem realkreditlån. Men en score under 550 vil få dig ind i, hvad der er kendt som en “subprime realkreditlån”. Subprime realkreditlån er realkreditlån til folk med dårlig kredit score. En kredit score på mindre end 620 er acceptabelt. På dette tidspunkt vil enhver kredit score over 620 ikke blive godkendt. Høje renter er tilgængelige for dem med score under 300. Du vil også få meget højere renter, hvis du har en score under 620.

Du vil ikke være berettiget til en konventionel realkreditinstitut, hvis du har en kredit score på 580 eller lavere. Det er svært at få et realkreditlån på grund af dette, og de højere gebyrer långivere er nødt til at opkræve for at forfølge folk med dårlig kredit. Du kan være berettiget til et realkreditlån til en lavere rente, hvis din score er over 620.

For at fejre de syv hundrededetal overskud, FICO har gjort, en del af stimulus-pakken kan omfatte et fald i sub-prime renter. En stigning på kreditmaksimum på $ 1.000 og garantien for, at du rapporterer til alle tre store kreditbureauer hvert år, er nogle af frynsegoderne ved den opgraderede, forbedrede og opgraderede FICO-score. Alle kan få deres årlige kredit rapporter gratis. Eksperter anbefaler, at du først får en kopi, før der ansøges om nogen af disse typer af lån.

Pakken indeholder din kredit score. Du bør få adgang til din score først. Dette skyldes, at det er vigtigt, at du ved, hvor du er økonomisk og i hvilket interval. Det er vigtigt at undersøge din forbrugshistorik for at sikre, at dataene er nøjagtige. Rapporteringsbureauet kan kontrollere resultatet, hvis det er forkert.

Denne score er ikke tilgængelig for alle. Det er svært at se, hvilket lån du kvalificerer dig til. Du kan få en idé om, hvilken slags rente at forvente fra score. Med en god kredit historie og en score, der er økonomisk muligt, kan du blive overrasket over muligheden for at få et lån. Hvis du har dårlig kredit, kan du have svært ved at få et lån, medmindre du er i stand til at foretage de nødvendige reparationer. Det bør ikke understreges nok, at dårlig kredit betyder, at du bliver nødt til at betale mere for alle tjenester, selv lav fane hjem.

Leave a comment