5 tips til at holde din hund glad og sund

Som Doberman-opdrætter og ejer af store projekter er jeg blevet spurgt flere gange: “Hvad er én ting, din hvalp / hund skal vide?” Svaret har aldrig været specifikt. Her er nogle generelle punkter, som alle hunde har brug for. Disse “tips”, er her for at hjælpe dig med at holde din vovse glad, sund og glad.

Tip #1 – Din hund skal være i stand til at skubbe dig forsigtigt, men ikke aggressivt, for at få din opmærksomhed.

Tip #2 – Din hund skal vide, hvordan man kommer op fra møbler og på sengen.

Tip #3 – Din hund skal forstå, at du er chefen.

Tip 4: Din hund skal kunne gå ved siden af dig med minimal spænding.

Tip #5

Antag ikke, at du er pack leder. Din hund eller hvalp vil være dominerende. Dette er en normal adfærd i en pakke. En hund, der mener, at han er leder, er mere tilbøjelig til at følge sin leders anvisninger. Deres ejer mener, at de er i stand til at lede dem, hvorfor de ofte har problemer med indbrud eller anden obsessiv adfærd.

Din hund vil ikke blive påvirket af dine ønsker. Han ønsker blot at være en del af pakken. Hvis han ikke gør det, vil han sprede sit ønske om at behage i andre områder af livet. Hvad synes han om dig? Virker han mere påtrængende og mindre interesseret? Virker han koldere eller mere ængstelig? Disse kan være overlagte tegn eller symptomer på en helbredstilstand. Hvis hans tilstand forværres, kan han blive svagere og mere skrøbelig.

Fem smarte måder at fortælle, om YourGiusecular måske har dræbt ham

Det menneskelige sind er lige så fejlbarligt og tilbøjeligt til at begå fejl som et lille barn. Her er fem smarte metoder til at afgøre, om yourGiuesePuppy, eller hund, oplever de samme symptomer.

1. Vægtøgning. Giuese og mennesker begge er mindre, så jo mere blimpy de bliver. Det er genetisk. Dette gælder især i tilfælde af kvinden. Selvom de stadig er små, kan de lægge en betydelig mængde vægt på. De er ofte over 100 pounds af den tid, de når ti måneder. Det er ikke usædvanligt, at de ser så store ud. Dette skyldes, at de bærer den tilsvarende vægt af en mellemstor kæledyrshund. Er du et kendt ansigt? De prøver ikke at få for meget vægt. De er bare enorme!

2. Pot-bellied look. Vi elsker alle hunde med ko-hocked hoveder. Denne deformitet kan ikke kun se godt ud, men kan også føre til mange problemer. Du kan afgøre, om deformiteten er mindre ved at se på hundens hoved. Hvis der ikke er symptomatiske eller spidse ører, og næsen ikke er oppustet, normal udseende, og øjnene er opmærksomme og åbne, og hundens næse er ikke for fedt, sund hud og hår, så kan din Jack Russel Terrier anmeldelse være i problemer. Det er bedst at besøge dyrlægen.

3. Inkontinens hos hunde. Inkontinens hos hjørnetænder er lige så almindeligt som hos mennesker. Hunde ældre end 10 år er i størst risiko. En senior hund kunne begynde at drikke mere end normalt på grund af gigt, en øm hofte, eller andre spørgsmål. Dette kan føre til urin lækker eller lækker gennem deres hud. På grund af deres følsomme alder er forstoppelse en almindelig reaktion. Dette kan føre til en forværring af problemet. Det kan være nødvendigt at tage dit kæledyr til dyrlægen.

4. Blæresten. Dette er den mest almindelige tilstand hos hunde. Den samme kemiske reaktion, der forårsager nyresten hos mennesker, kan forårsage blæresten hos hunde. Dette kan føre til smertefulde pletter og en manglende evne til at tømme blæren helt. Desværre, nyreskader kan opstå ved den tid, blære blokering er fundet. Kirurgisk fjernelse er nødvendig.

5. Fedme. Fedme, men ikke ofte ses som et problem for hundens sundhed, kan faktisk være dødbringende. Ud over at forårsage hjertesygdomme, ekstra kropsfedt kan også føre til diabetes.

Leave a comment